Shastix Forums
   Shastrix.com   |   Shastrix Forums    Register   |    Sign In  

Problems? in Technical Support Pages: 1 2 Reply

Jim
Avatar
Site Owner

Posts: 380
   30th August 2007, 01:12   History
There are a couple of issues I have noticed with editing posts. One is that if you don't preview your edits before submiting them they don't work, and the other is that editing a post with a quote in it makes everything fall apart.

Edit: Both these issues have been resolved. If there area ny other problems, let me know.
 
     
 
muouy
Avatar
Dodgy Domestic
(Felis catus)

Posts: 12
   3rd November 2007, 10:00    
Not sure if this is the right place to put this but...

Shastrix as a whole doesn't work in Internet Explorer for me anymore,
I had to get firefox for it to work....

Oh well, just thought you should know.
---
     
 
Jim
Avatar
Site Owner

Posts: 380
   3rd November 2007, 17:43   History
That is strange, as it works in Internet Explorer here. Which version of IE were you using?

I am using IE 7, but around 40% of our IE visitors over the past week have not upgraded to IE 7. Unfortunately, Microsoft have designed IE so that you can't run two versions on the same computer, so I can't see what it looks like in IE 6. Perhaps there are some people with IE 6 that could do me some screenshots?

Ta.
 
     
 
Jim
Avatar
Site Owner

Posts: 380
   4th November 2007, 18:01    
Well, I've managed to get hold of a copy of IE 6, and everything seems to be working okay here, although there are some issues with transparents PNGs which MS didn't clear up until IE 7.

Are there any more details you can give me?
 
     
 
Problems? in Technical Support Pages: 1 2 Reply